De drakenboom bloeit. 

En volgens Vicky Palma, onze weervrouw, zeggen de oude mensen op de Canarische eilanden dat dat betekent dat het gaat regenen. Nu en dat is hier goed nieuws, de laatste echte regen is begin mei gevallen en dat is dus drie en een halve maand geleden alles is door en door droog en het brandgevaar is zéér hoog. 


Maar voor het zo ver is zullen we eerst toch nog door de huidige calima heen moeten, gisteren 30° vandaag 33°C en volgens Vicky lopen we de kans dat het begin volgende week 40° wordt en dat heb ik haar nog niet vaak horen zeggen …..pffff.

Dat betekent dus ook dat mijn werkzaamheden op een laag pitje staan. De electriciteitsleidingen voor de slaapkamer liggen er en vandaag heb ik wat materiaal gekocht. En …… de plaats van de keuken op de muur uitgezet. Dat is weer nodig om te bepalen waar de leidingen komen te liggen. Zie je hem al staan?  

2 thoughts on “De drakenboom bloeit. 

    • Grappig is dat hier wordt het ‘winter’ voor zo ver je dat hier zo kan noemen. Leuk is dan dat de Palmeros een jas aan hebben lopen te mopperen dat het zo koud is en toeristen herken je meteen die lopen met bleke benen in een korte broek.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s