Eclips. 

Ik zal jullie niet weer vervelen met mijn geworstel in de pajero maar wel met iets wat misschien wel leuk is, een zonsverduistering. Nou ja een beetje dan het werd ook niet echt donker maar door de filtering van de woestijn stof, ja nog steeds calima en al vijf dagen boven de 32°, was hij wel erg goed te zien!

Beetje ingezoomd. 

4 thoughts on “Eclips. 

  1. Hallo Hans, wat leuk dat jullie ‘m helemaal in La Palma ook hebben gezien! Wij hebben hier in Dubois (Wyoming) om acht over half twaalf lokale tijd een prachtige volledige eclips meegemaakt, het hoogtepunt van onze USA-reis. Groeten aan jullie beiden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s