Thuis. 

Na een goede vlucht naar Holland, 

heb ik één dag gewit en vijf dagen laminaat gelegd. M’n schoonzoon had het spannend gemaakt. Van de 24 dozen laminaat had ik na het leggen in vier slaapkamers, twee halletjes, een wasruimte en een wasdroogkamer had ik precies één plank laminaat over. En dat was dan alleen de eerste en tweede verdieping nog maar. 

 

‘T was zo nu en dan wel behelpen. 

 Biercups bestaan nog niet, ideetje misschien?


Gisteravond om 22:00 uur was ik klaar met de benedenverdieping en de plinten, alles doet zeer, m’n voeten van het vijf dagen gehurkt zitten m’n hand van het overtuigen van de laminaat om te klikken om van m’n knieën nog maar te zwijgen. 

Wel héél gezellig was het etentje dat m’n twee dochters hadden georganiseerd bij de Griek op m’n verjaardag. 

Hierboven m’n twee dochters met mijn laatste kleindochter die ik nog nooit had gezien en hieronder m’n twee andere kleinkinderen. 

Mooie familie hebben Ank en ik op de wereld gezet jtoch?

Thuisgekomen wachtte me nog een verrassing, gezinsuitbreiding. 

Voor iemand anders is dat toch even wennen. 

En ben ik dus weer terug, weg van alle hektiek, alle auto’s, mensen en hoogbouw. Terug op ons mooie en rustige La Palma. Het is nu 22:00 uur, 26°, windstil en alles wat open kan staat open, kortom ik ben thuis. 

4 thoughts on “Thuis. 

  1. Het was ongetwijfeld een inspannende en indrukwekkende week, en dan is het juist extra mooi als je “thuis” opnieuw als zodanig ervaart! Ik heb -gelukkig- steeds hetzelfde, als ik terugkom uit Nederland. “Home is, where the heart is”, zeggen ze dan :-)!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s