Ik ben er even op gaan zitten. 

De timmerman die het dak moet maken houdt me nu al een behoorlijke poos aan het lijntje en komt geen enkele belofte die hij maakt na. Hij moet het hout dat hij nodig heeft bij de houthandel bestellen.  Toen ik er ook nog achter kwam dat die de komende twee weken dicht zijn vanwege vakantie ben ik er even ‘op gaan zitten ‘. Ik ben gaan bellen, whatsappen en woensdagavond ben ik hem thuis op gaan zoeken. Hij zei dat ik hem “verkeerd begrepen” had, ja ja.  Resultaat, gistermorgen om acht uur was hij bij de houthandel. 

En gisteravond  heeft hij het ook nog gebracht. Volgende week gaat hij beginnen als ik het hout heb geschilderd. Aan de gang dus. 

Op het katten front heerst een gespannen situatie. Het lijkt wel of Mees bang is van die kleine die we Isabel hebben genoemd. Regelmatig raken hun neuzen elkaar en denk je het gaat wel maar dan worden de staarten dik en begint Mees te grommen en soms worden er zelfs tikken uitgedeeld. Ze houden elkaar goed in de gaten, Isabel met nieuwsgierigheid en Mees met argwaan. Hij is duidelijk geïrriteerd. 

En na het mindere uitzicht van vorige week. 

Was het gisteravond weer als vanouds. 

Oh ja, ik krijg momenteel elke maandag en donderdag water voor de beregening en het niveau in de embalse (het basin) is zelfs iets gestegen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s