Dejavu. 

Twee jaar geleden, na het schilderen van het dak van ons nieuwe huis had ik er m’n buik vol van en had ik me voorgenomen nooit meer te schilderen. Maar zoals met zovele goed voornemens is ook deze ten onder gegaan en heb ik toch de kwast en roller weer opgepakt. Eerst heb ik staan te etteren met een ‘workmate’ en twee trappen. 


Maar vandaag toch maar twee burras (ezelinnen) gekocht.

Zo nu zit ik op m’n achterste, na 18 planken en 20 balken (twee zie je niet) twee maal in de anti insectenmiddel (multitratamiento), een maal geschuurd en twee maal in de bruine beits (iroko) gezet te hebben is het wachten op Fernando die als het goed is morgen komt. Ik ben moe, na zes dagen gewerkt te hebben in Almere en daarna hier sinds m’n terugkomst inclusief de laatste twee weekenden en ik blij nu even niets te doen te hebben. Ik heb m’n buik weer helemaal vol van schilderen en schuren ik doe het nooit meer wat een saai werk, ga een tukkie doen. 

3 thoughts on “Dejavu. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s