Shake it to the left shake it to the right. 

D’r zit iets voor de deur. De laatste dagen zijn er veel vissers voor de kust van Puntagorda aan het vissen. Volgende maal als we in Tazacorte zijn eens kijken of we kunnen uitvinden wat het is. 

Met Isabel gaat het erg goed. Ank is vandaag naar de dierenarts geweest en ze verkeert in uitstekende gezondheid. Ze speel erg veel het lijkt wel een stuiterbal. Wat is dit?

T’is wel erg hard. 

En deze?

Mees kan er nog steeds niet mee lachen.

Gisteren bloeide de Koningin van de nacht weer zeker een bloem of vijf, wat een geur was dat daar kan Douglas niet tegen op.

Vandaag was ik het dak van de slaapkamer van de pajero aan het schilderen. Ik moest toch wat doen Fernando was weer niet gekomen, hij komt nu mañana …… Maar goed ik ontdekte twee in bijzonder slechte staat verkerende dakspanten. Extra werk die moeten worden vervangen. 

Zaterdag hebben we het klaar komen van de muur gevierd met, hoe kan het anders, een Mexicaanse avond. Onze Engelse buren hadden Margaritas gemaakt en Ank echt overheerlijke taco’s. Het was een erg gezellige avond.

Shake it to the lelft shake it to the right ……..

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact