Pannen leggen. 

Weer een nieuwe ervaring. Ik heb traditionele dakpannen gelegd. Gezien het scheve (niet rechthoekige) dak ben ik bijzonder trots, ik zelf zie geen enkele fout. 

Bewerken
Dit zijn alleen de onderpannen, met de bolling naar onder, die het gootje vormen waar het water door loopt als het regent. De bovenpannen, met de bolling naar boven, zijn nu aan de beurt. Ik moet wel zeggen, het is nu 18:12 uur ik zit en ben gesloopt. De hele dag bezig geweest vanochtend meten, uitzetten en lijm kopen en vanmiddag de hele middag op m’n hurken op een scheef dak …. eigenlijk iets voor iemand van 18. 

2 thoughts on “Pannen leggen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s