DRAMA

Drama? Ja, de VegaNorte Blanco is op, het wachten is nu op de nieuwe oogst. Hopelijk is’ie net zo lekker als die van 2016. 

Een ander drama is het weer, we hebben weer een calima en Vicky Palma zei zojuist dat regen de komende 14 dagen ook niet verwacht wordt. Dat is weer goed en slecht nieuws. Goed want dan kan ik rustig verder met het dak en slecht want we hebben die regen hard nodig en bovendien schiet het werk ook niet echt op als het zo warm is. Dit was de temperatuur hier om 07:52 uur:

Die 44 dagen sinds de laatste regenval was een miezertje dat 0,25mm regen gaf (net de straat vochtig). De laatste echte regen was eind april. Ik zie trouwens dat ik de datum wel eens goed mag zetten. Waar zo’n blog allemaal niet goed voor is. 

Goed het dak dat vordert langzaam maar zeker de status is nu:

Ik had jullie nog een foto van de oude goot beloofd die vroeger tussen de twee daken lag. 

Juist een uitgehold stuk tea hout en ….. het werkte nog ook. Zeker 50% van het water dat van de twee daken af kwam voerde hij af. De rest liep langs de muur naar beneden en dat klinkt weer erger dan het is want ja, zo vaak regent het nu ook weer niet. Ik heb echter toch wel een andere ontworpen. Gisteren is die goot geleverd. Ik heb hem gelijk maar geplaatst je kan niet weten. Misschien had ik dat beter niet kunnen doen dan was het tenminste gaan regenen. 

Zo nu maar snel aan de slag. Maar zien hoe lang ik het vol houd. 

3 thoughts on “DRAMA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s