T’is eindelijk gelukt, ik heb een rotsmak gemaakt. 

Ja Lex ook ik ben gevallen.  Ik ben een hartstochtelijk gelover dat een opgeruimde werkplek het werk prettiger en veiliger maakt. Elke dag en ook tijdens het werk ben ik steeds bezig om alles georganiseerd en opgeruimd te houden, soms tot ergernis van anderen. Maar gisteren morgen ging het toch mis. Net nadat ik alles weer opgeruimd had liep ik met een ca. 15kg zware brok van metselwerk en dakpannen naar de berg puin naast de pajero toen ik op een achtergebleven latje stapte. De achterkant van dat katje wipte omhoog en voorkwam dat mijn achterste voet die op weg was naar voren dat ook kon doen en ……. bats daar lag ik.

Even dacht ik dat de wereld verging en dat m’n knieschijf nu wel in m’n knieholte moest zitten maar dat viel, nadat alle kleuren van de regenboog verdwenen waren en ik weer gewoon kon ademhalen, mee. M’n knie begon gelijk op te zwellen en ook m’n koon bloedde. M’n knie ingesmeerd met Arniflor vallen en stoten gel en een drukverband er om en de rest van de dag met een boek op de bank gezeten.

Vanochtend ben ik weer aan het werk gegaan. Als ik niets doe dan gebeurt er ook niets en ik wil dat dak dicht hebben voor het gaat regen. Ondanks m’n stijve en pijnlijke knie ben ik toch goed opgeschoten. Ook omdat het weer boven de 30° is ben ik  maar weer op tijd opgehouden. 

Anky die de cactussen voor de pajero water geeft. 

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Hans, je laat mij rot schrikken. Mijn advies als knie en ervaringen deskundige in vallen het volgende advies.
    Geef je knie de komende week rust en ondersteuning ! Ook als het wat beter gaat, ikzelf heb diverse elastische knie kousen. Aan en uit zo gepiept en het geeft veel ondersteuning wanneer je toch activiteiten onderneemt. Bij onvoldoende rust is de volgende keer je knie echt beschadigd. Belangrijk echter is wanneer je rust/slaapt uit die kniekous, je mag er niet aan wennen, het is normaal gesproken een tijdelijke ondersteuning. Ook ik ben eigenwijs geweest, 1 dag na een kijk operatie het dak op om een lichtkoepel te verwisselen. Is gelukt mar had het beter niet kunnen doen. Als je toch nog je dak wilt maken zorg dan voor die ondersteuning. EN hehe wees voorzichtig. En nog dik voor het ‘ niet storen ‘ tip, reeds ingesteld. Tussen 12.00 en 10.00 uur s’nachts en s’morgens.En weet ook dat 2000 mensen per jaar in NL fataal zijn.
    Ik moet GVD dominee worden, preken kan ik al.

    Veel liefs en beterschap

    ps: ik ben altijd verbaasd waar ik over gevallen ben, maar waar ik gevallen ben heb ik inmiddels rood/wit politie band geplakt. Helpt geweldig binnens huis.

  2. Beste Hans, zo zie je maar weer, een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig lijkt de schade mee te vallen. Je hebt weer een mooi stuk werk geleverd in jullie paradijsje. Ik hoop dat je knie snel beter wordt.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact