Isabel is/was niet in orde. 

Isabel was niet in orde, ze was stil sliep veel en at niet en dat is gek voor onze stuiterbal. Woensdagavond hadden we een tapa avond en dat baby poesje kon dus op veel aandacht rekenen van de aanwezige dames. Wat is er nu liever dan zo’n klein zielig piepend baby poesje, zeg nu zelf. 

S’nachts gaf ze ook nog over dus donderdagmorgen naar de dierenarts in plaats van naar Pilatus. Fanny de dierenarts constateerde dat ze uitgedroogd was dus ze gaf een vochtinfuus, sonde voeding en middelen tegen misselijkheid en een probiotica. Ze dacht dat ze iets verkeerds gegeten had.  Katten schijnen dan niets meer te eten totdat alle ‘troep’ het lichaam heeft verlaten. Voor de behandeling moest Isabel blijven en kon s’middags worden opgehaald en daar was ze dan. 

Gelukkig was ze vanochtend weer helemaal in orde en kon de infuusaansluiting worden verwijderd. 

One thought on “Isabel is/was niet in orde. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s