Krom. 

Vanochtend Ank naar het vliegveld gebracht. Ze gaat een week met haar vriendin naar Londen. 

Wel minder druk dan Schiphol. Ze vliegt met Binter, een maatschappij die hier naar alle eilanden vliegt, naar Gran Canaria en vandaar met EasyJet naar Londen. Dus de komende week zelf voor de catering zorgen.

Vanmiddag de eerste rij pannen uitgemeten en wat blijkt de muur van de pajero is net als alles overigens, een beetje krom. 

En maar piekeren, wat is wijs de pannen recht leggen of de muur volgen. Ik ga de pannen in een rechte lijn leggen. Hoewel ….. ik had ook nog niet gezien dat de muur krom was dus …..  Net toen ik de eerst en de laatste pan wilde vastlijmen, om daar later het touwtje tussen te spannen, begon het te druppelen en ja dat mag niet van de lijmfabriekant. Alles opgeruimd waarna er natuurlijk geen druppel meer is gevallen. Morgen verder.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Hoi Hans,
    Mijn man vraagt zich af waarom je geen flex gebruikt om er een stuk vanaf te flexen zodat je toch één rechte lijn krijgt en de zaak niet schuin wegloopt …
    groetjes, Sandra

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact