Het pannenvirus heeft toegeslagen.

Gistermorgen ben ik het dak opgegaan met een T-shirt met korte mouwen. Dat met lange was erg warme dag daarvoor. Nu dat heb ik geweten, de ene na de andere wolk (bruma) dreef het eiland op en bedekte alles met een laag mist. Het was slecht 18° en ik zat op een gegeven moment te rillen van de kou. S’middags maar weer lange mouwen en dat hielp. Weg Bruma en volop zon ….. t’is ook niet vlug goed.

Vanochtend begon goed. Ik liet een dikke klodder tegellijm vallen en die viel …… precies op een plek waar het niets uit maakt. Maar daarna sloeg het pannenvirus toe. M’n knie deed zeer, ja die waar ik een tijdje terug op gevallen ben, en steeds dak op dak af, kloddertje lijm hier en twee daar en dan de pan leggen, kloddertje lijm hier en twee daar en dan de pan leggen, etc, etc. het kwam op een gegeven moment ineens m’n neus uit ik kon geen pan meer zien en ben er mee opgehouden voor vandaag.

Na de koffie eerst maar eens pannen geteld. Tot nu toe waren alle materialen die ik gekocht heb precies goed maar het aantal beschikbare pannen daalt schrikbarend snel. Als dit gedeelte klaar is heb ik bijna 700 pannen gelegd en ik heb er nog 1.100. M’n timmermansoog zegt dat het dus zou moeten lukken. Zou wel fijn zijn want deze moeten van het schiereiland (zo noemen ze het vaste land van Spanje hier) komen. We gaan het zien.

3 thoughts on “Het pannenvirus heeft toegeslagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s