De badkamer.

Tweede kerstdag bestaat hier niet het is een dinsdag als normaal. Dus maar weer aan het werk vandaag.

Omdat de dakpannen er nog niet zijn is nu de badkamer aan de beurt. Er moet daarin een wirwar aan leidingen komen. Koud water, warm water, riool en nog elektrische leidingen. De wanden zijn scheef en hebben een erg onregelmatig oppervlak. Gevolg ik loop hier al een tijd over te piekeren hoe ik het voor elkaar moet krijgen dat alle schakelaars wandcontactdozen en kraan aansluitingen zo komen te zitten dat, dat wat er op moet komen, na het stucken, goed aansluiten.

Eerst maar de elektriciteit bij de wastafel, dat kan niet echt fout gaan. Groeven geslepen, uitgehakt en de leidingen ingemetseld. Eitje? Nu nee, sommige van de grote stenen in de muur zijn snoeihard. Verder ging het wel goed alleen mijn vinger doet nu zeer. Hoe dat komt moet je maar naar raden.

Vandaag was in het nieuws dat fijnstof al na een dag dodelijk kan zijn. Als dat zo is dan moet ik gezien de hoeveelheid stof vandaag gisteren al overleden zijn. Maar ik heb wel een stofkapje gebruikt.

Op de finca loopt alles goed, de watervoorziening is weer normaal, avocado’s groeien rustig door,

en ook de sinaasappelen zijn bijna rijp.

In de tuin groeide deze week ineens een grote paddenstoel. Paddenstoelen zie je hier overigen niet veel.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact