Wat een fantastische ochtend.

Toen we vanochtend opstonden was het 13°C. Maar toen de zon eenmaal boven de Caldera uitkwam begon de thermometer aan een indrukwekkende opmars. Inmiddels staat de thermometer op ……22°! Het was de afgelopen week koud. Het werd niet warmer als een graad of 17 a 18 en er stond een fris windje. Nu is het windstil, 4km/u en het is puur genieten in de zon met de klanken van de top 2000 op de achtergrond. Zie hier de resultaten van ons weerstation.

Ach een beetje overdreven het was maar 21,7°.

Vanochtend om 10 uur ging de telefoon op m’n tablet. Wat schetst m’n verbazing Bill en Milagros, vrienden uit onze Dominicaanse tijd (1979/1983). Anderhalf uur zitten kletsen, geweldig om deze mensen weer te spreken en te zien dat ze beiden nog in goede gezondheid verkeren.

Nu nog even de afloop van gisteren. Ze zijn gelukt!

En ze smaken prima!

Ik prijs mezelf gelukkig en vraag me wel eens af waar we het allemaal aan te danken hebben, een erg goed en gezond leven een lieve vrouw en gezonde kinderen met hun gezinnen. Tjonge jonge ik word nog emotioneel zo aan het einde van het jaar zal wel door die geweldige muziek op de achtergond komen.

Maar goed ik wens alle lezers van m’n blog het zelfde toe voor het komende jaar.

3 thoughts on “Wat een fantastische ochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s