‘T zal toch weer niet zo zijn.

Ik zal er niet te veel woorden aan vuil maken maar:

Het is bijna acht uur maar hij is er nog niet, mañana?

Het was een regenachtige dag zozeer zelfs dat we om 1 uur de kachel al aan hebben gestoken. Vanmiddag knapte het gelukkig wat op. Tijdens een van die perioden ging Ank even de poes van onze buren eten geven en toe kwam ze terug met deze jongen.

Gegoogeld op ‘Foto grote bruine rups’ en dat mag want meneer of mevrouw was zo’n acht cm en we denken dat het de rups is van een Windepijlstaart een nachtvlinder met een spanwijdte tot 12 cm. Met dank aan Wikipedia:

Ik moet zeggen dat ik ze nog niet gezien heb. Als ik s’nachts iets groots zie vliegen zeg ik meestal:”hé een vleermuis”.

Zo shit als het weer was zo mooi de zonsondergang. Dit is mijn foto.

Deze zijn van Marina Werre die net om dat hoekje woont.

Zo begon het.

En zo werd het.

9 thoughts on “‘T zal toch weer niet zo zijn.

 1. …het blijft blijkbaar tobben met die bestellingen. Past die Denon in ’n fles? Een hele grote? Met een kurk erop en de pakbon opgerold erbij met ’n touwtje eromheen? Lijkt erop dat op zo’n eiland behoefte heeft aan ouderwetse zeepost. Met goeie wind komt’ie vast nog eens aan! 🙂 Sukses en prachtige foto’s weer. Een beetje laat maar toch een goed nieuwjaar voor jullie! Liefs van ons.

  Like

  • Dank je wel. Ook de beste wensen voor jullie. Persoonlijk had ik de hoop al opgegeven maar vanmiddag kreeg ik een telefoontje van de chauffeur van de transporteur dat hij bij de Repsol stond en … hij had hem bij zich. Vier maal is scheepsrecht.

   Like

 2. Hallo Hans, wat een prachtige set zonsondergangfoto’s weer. Weet je toevallig of het het groene vlekje op de middelste foto een lensschittering is, of was het iets in de atmosfeer? Ik hoop dat je je versterker inmiddels in huis hebt!
  Groeten, Ruud.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s