Fiesta del almendro.

Voor Puntagorda is de amandel een belangrijk product. Daarom wordt er al 42 jaar eenmaal per jaar een hele week gefeest ter meerdere eer en glorie van de amandel. Je kan maar een reden hebben om te feesten toch? De meest activiteiten zijn kleinschalig maar in het laatste weekend wordt er een grote braderie georganiseerd met optredens van diverse groepen op drie podia. Na een zwaar verregende week was het gelukkig voor de organisatie dit weekend droog en zonnig. Wij er naar toe.

Hier ‘La agrupación folclórica Los Arrieros de Los Llanos de Aridan’. Ook trad er later nog een dichter op maar ik neem aan dat jullie dat wel geloven zonder foto.

Hier Caraïbische muziek van ‘Combo Dominicano’. Ik kan er niets aan doen maar ik krijg er nog steeds kippenvel van die muziek. Jonge jonge wat swingt dat. Ook zie je goed hoe druk het was. Het bezoek komt van alle Canarische eilanden.

Hierna nog even wat lekkere Cous Cous gegeten bij vrienden.

Morgen weer aan de slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s