T’was afzien deze week.

Afgelopen dinsdag waren Anky’s neef Henk met zijn vrouw Coby op bezoek en dat was erg gezellig. Toen we ze de omgeving lieten zien zag ik ons huis zoals ik het nog niet eerder had gezien. Paco, de eigenaar van het land naast ons, wil avocado’s gaan planten. Hij heeft daarom zijn grond ontdaan van alle bomen en stuiken die normaal het uitzicht vanaf deze kant op ons huis belemmerden. Gevolg:

Dat afzien sloeg op het weer. Het was koud en het stormde, donderdag zelf maar 11°! Vooral die wind maakte het werk aan de pajero erg onaangenaam. Vandaag was het echter het heerlijkste weer van de wereld. Hier de twee metselaars die vanochtend, ja op zaterdag, hun ontbijt nuttigen en van het zonnetje genoten.

Het werk schiet goed op. De slaapkamer is ‘klaar’ het dak moet nog worden ontdaan van overtollig cement en afgeschilderd. Ook moet het raam er nog in. Hieronder een paar foto’s. Omdat ik van Henk begreep dat e.e.a. vanaf de blog lastig is voor te stellen eerst een tekening van de pajero met de plaatsen vanwaar ik de foto’s heb genomen.

De woonkamer.

Ook de badkamer schiet al aardig op.

One thought on “T’was afzien deze week.

  1. Hoi Hans!
    Wat een fantastisch weer vandaag. Dan ziet La Palma er toch heel anders uit! Wat hebben we genoten van het bezoek aan jullie. Dat smaakt naar meer! Het doet ons goed op de foto’s te zien dat de tegels in de badkamer en de vloertegels al flink vorderen. Kun je al een inschatting maken van wanneer de pajero klaar is voor de verhuur? Als het aan Cobie en mij ligt, worden wij een van de eerste huurders. Lijkt ons hartstikke leuk en gezellig! Veel succes met de werkzaamheden en de hartelijke groeten aan Anky.
    Henk en Cobie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s