Het was me het weekje wel.

Onze visite is zojuist vertrokken en staan nu op het vliegveld in spanning of hun vlucht wel aankomt c.q. vertrekt. Alle binnenlandse vluchten van Binter zijn gecanceld. Het was grijs en grauw en hééél nat deze week. Na een storm deed onze Sateliet TV het niet meer. Dat had tot gevolg dat we binnen zaten en met vijf man sterk van ons breedband WiFi netwerk gebruik maakten. Dat had weer tot gevolg dat dit regelmatig vast liep. Gisteravond tegen twaalf uur na een heerlijke tapas maaltijd in La Isla Verde ging ook nog het slot van de deur naar de badkamer in de gastenruimte kapot. Omdat Sonja 5 minuten daarvoor het badkamerraam had dicht gedaan was harde actie noodzakelijk.

Zo kon ik naar binnen om de lip van het slot de deur in te duwen zodat die weer open kon.

Ik zei al dat het erg slecht weer was. Nu vannacht spande de kroon.

66,29 mm (d.i. ongeveer 8 emmers water per vierkante meter) regen is er gevallen. Het totaal komt daarmee deze week op 126mm (= 16 emmers). Dat geeft in het jaaroverzicht dan weer het volgende beeld.

En volgens onze buienradar van El Tiempo zijn we er nog niet vanaf ook.

2 thoughts on “Het was me het weekje wel.

 1. Hallo Hans,

  Potverdorie zeg, het moet moeilijk zijn geweest om je gezicht in de plooi te houden. Heb je het deurpaneel nog kunnen vervangen? De regen barstte trouwens los op het moment dat wij in het vliegtuig terug naar Nederland stapten. Ik had echt te doen met de mensen die met de heenvlucht zijn aangekomen op La Palma. Voor het verde in Isla Verde / Isla Bonita is het goed geweest, maar dat is een schrale troost…

  Groeten uit (lente-achtig) Almelo!
  Ruud.

  Like

  • We hebben het grootse gedeelte van de week binnen gezeten. Toen ze weg wilden kwam door het weer het vliegtuig niet en moesten ze in een hotel overnachten. Daardoor misten ze ook hun vlucht in Londen waarna ze ook daar weer moesten overnachten en ze pas maandagochtend naar NL konden. Extra kosten 3 vluchten, een hotelkamer en twee vrije dagen. EasyJet ‘goedkoop vliegen’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s