Het voelt een beetje als bij “Ik vertrek”.

Er zit weer een week van veel uren op en we hebben best weer veel gedaan. Het stuk werk is klaar, de voorkant is geschilderd en we zijn nu hard aan het werk om de tegels op het pad aan de voorkant te leggen.

Het voelt best een beetje als bij “Ik vertrek”. De eerste huurders zijn geboekt en ik ben nog niet klaar. Toegegeven een beetje want ik heb nog twee maanden en in dat programma is dat soms maar twee uur. Maar goed het is wel een feit.

De metselaars moeten het pad nog afmaken en de zonneboiler aansluiten. Die zonneboiler is me ook wat. Ik heb dezelfde gekocht als ik al heb voor ons eigen huis. Voor de fundering heb ik dus simpelweg de mijne opgemeten en als maat genomen voor de nieuwe. Vallayo heeft zich een rotje gesjouwd met kruiwagens cement. De maat had ik wat groter genomen om het zwaartepunt van de watercontainer wat meer in het midden van de plaat cement te krijgen in plaats van vlak aan de rand. Toen het cement droog was heb ik het frame in elkaar geschroefd. Toen bleek dat dit frame veel groter was dan het mijne. Maar omdat ik hem iets groter had gemaakt paste hij precies.

3 thoughts on “Het voelt een beetje als bij “Ik vertrek”.

 1. Oei….
  Ik begin me enigszins schuldig te voelen als ik lees dat je min of meer gestrest raakt omdat er al een boeking in juni staat genoteerd.
  De voorkant van de pajero ziet er overigens prachtig uit.
  Volgens mij gaat het helemaal goed komen!!!
  Groetjes van ons!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s