Zo weer een hoofdstuk afgesloten.

Vandaag was Vallayo voor het laatst, we hebben vandaag gevoegd. Het is niets dat je 52 m2 terras moet betegelen maar het moet ook nog eens gevoegd worden. Dat was dus ons ‘klusje’ voor vandaag.

Gisteren heb ik 50 kg panda (tegellijm) met een gietertje in de 5 mm brede groeven zitten gieten. Dit was nodig omdat er anders door de dikke tegels veel te veel voegmiddel nodig zou zijn. Die tegellijm kost €0,26 per kg en het voegmiddel €2,50 per kg, besparing €125. Nu moet alleen het laatste stukje bij de trap nog.

Maar dat ga ik zelf doen. Maar ook de avocado’s roepen maar “Hans, Hans”, ze moeten echter nog heel even wachten tot de prijs weer iets stijgt. Door de vele storm van de afgelopen tijd zijn er in het dal bij Los Llanos erg veel avocado’s van de bomen gewaaid daardoor is er momenteel een overvloed en dat drukt de prijs.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact