Vrolijk Pasen!

Wij hebben de daad bij het woord gevoegd en zijn geen eieren gaan zoeken maar avocado’s gaan plukken. Nu dat is ook best zoeken hoor, ze hebben een uitstekende schutkleur.

Het is nu drie uur en we hebben tussen elf en half drie, drie bomen van de 52 met avocado’s geplukt. Resultaat 16 zamuro’s vol. Dat is ongeveer 350 kg. We zijn begonnen met de bomen die langs de ‘openbare’ weg liggen. Reden daarvoor is dat er momenteel regelmatig meldingen zijn van diefstal van deze bijzonder gezonde vruchten. De reden daarvoor is weer dat de prijs van die dingen ongeveer €3/kg is (ongeveer vijf avocado’s). Dit was het resultaat van de eerste boom die we geplukt hebben.

Ik ben benieuwd wat de totale opbrengst gaat worden. Wordt vervolgd.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. En ik maar denken dat je in een paradijs woont…Zou je kunnen vertellen hoe het met de criminaliteit is gesteld op het eiland? Ik hoop voor je dat het stelen van avocado’s voor La Palma valt onder de noemer ‘zware criminaliteit’.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact