Trip down memory lane.

Vandaag een container gevuld met bouwafval.

Saai werk? Nee hoor, zwaar wel maar het is een aaneenschakeling van herkenningen. Je komt van alles tegen. Mijn oude klauwhamer met gebroken klauw omdat de spijker in tea sterker was dan de klauw, het oude visnet dat we gebruikten in de vijver in Almere, de oude parasol waarvan het doek helemaal aan flarden was omdat er vanaf het dak een kat op was gesprongen die zich het vege lijf heeft proberen te redden en daarbij het doek aan flarden scheurde, ook een witte ovalen buis die ik gisteren nog heb lopen zoeken omdat ik wist dat die ergens moest zijn, tja gebruikt als roerijzer in een pot verf, enz.

Het weer is hier momenteel een beetje vreemd. Het ene moment schijnt de zon, zie boven en het andere moment zitten we tijdens de koffie ineens midden in een Bruma,

Om even later weer in een heerlijk zonnetje te zitten.

De container is inmiddels wel vol.

Trouwens over het weer, wij hadden de koudste meimaand in achtentwintig jaar terwijl Nederland de warmste had sinds het begin van de registratie. Hadden we dan Nederland moeten blijven? Ik dacht het niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s