Een ezel stoot zich in’t gemeen ……….

Vandaag de laatste bomen bemest en daarna heb ik enige uren geworsteld met de site van TripAdvisor behoorlijk gebruiksonvriendelijk en raadselachtig die site. Raadselachtig? JA! Bij dezelfde app op mijn telefoon en tablet zijn de keuze menues verschillend. Bij de een staat de optie vakantiewoningen en bij de ander niet. Raadselachtig? JA! Zo uploadde ik zes extra foto’s. Toen ik een uurtje later keek stonden er nog drie van de zes op???? Allemaal gesafed met dezelfde knop.

Maar goed ik had een foto van een strand nodig. Nu heb ik duizenden foto’s maar ik kon niets fatsoenlijk van een strand vinden. Dus op naar het dichtst bijzijnde strand Plaza La Veta. Tussen Puntagorda en Tijarafe tegenover ferretería Tifoise is en afslag naar beneden. Schier eindeloos en behoorlijk stijl slingert het goed aangegeven smalle weggetje zo’n 400m naar beneden tot bij een nette parkeerplaats. Vanaf daar is het nog 180 m te voet naar beneden. Eerst een stijl stukje cement weg en dan een soort grot tunnel met verlichting!

Daarna wordt het trappen lopen en klauteren over stukken geitenpad tot:

Playa La Veta.

En toen moest ik terug omhoog. En wat had deze sukkel ondanks de les die hij in het verleden al eens geleerd had ….. geen water bij zich. Wat ik nog niet verteld had het was bloedheet er zo goed als geen schaduw was en bijna windstil. Toen ik weer bij de auto kwam was ik kapot en zag ik alle kleuren van de regenboog. Tja ik ben geen achttien meer dat was wel te merken.

Oh ja, die foto van het strand die ik met zoveel moeite had verkregen is een van de drie die zo mysterieus uit TripAdvisor verdwenen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s