42 jaar.

Zo lang zijn we getrouwd vandaag. Heel slinks had Ank me eer gisteren gevraagd:”Waar wil je gaan eten donderdag?”. Zo wilde ze zeker stellen dat ik het niet zou vergeten. Nu het werd La Mata waar we lekker buiten onder de bomen hebben gegeten. Als appetizer kregen we een heerlijk toostje geserveerd op een stukje leisteen met daarop de volgende spreuk:

Vertaald: Een kalme zee heeft nog nooit een ervaren zeeman opgeleverd. Hoe toepasselijk. Op de volgende 42 jaar. PS de wijn was een zalige: El Nispero.

5 thoughts on “42 jaar.

  1. Gefeliciteerd jongelui! Jullie zien er goed uit ondanks (of dankzij) jullie werk en gedoetjes daar! Ik geniet nog steeds van jullie verhalen en wie weet kom ik nog eens logeren als dat kan! Nu even druk met mijn 3e kleinkind Gijs! Vorige week geboren bij mijn oudste. Enjoy life and every minute together! Groetjes,
    Henriette

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s