31,9°C en heel boos!

Hij is binnen, de eerste dag met een temperatuur boven de 30°C. Ik moet wel zeggen dat ik niet goed weet wat normaal is. De mensen klagen hier nog meer over het weer dan in Nederland, het zou veeeel te koud zijn, maar feit is wel zo dat we vorig jaar nu al 10 dagen boven de 30° hadden. Nu moet je niet denken dat we het koud hebben. Hieronder de grafiek die de weekgemiddelden van dit jaar vergelijkt met ‘normaal’.

De maximale weekgemiddelden liggen iets boven ‘normaal’ en de minimale iets er onder.

Maar als je naar het aantal dagen boven de dertig graden kijkt ziet het er wel anders uit.

Wat je ook kunt concluderen is dat we waarschijnlijk onze borstjes nog wel nat mogen maken de komende weken. Het is nu echt wel zomer.

En boos, boos? Ja! Ik heb voor Anky een nieuwe iPhone gekocht en die thuis bij het uit de doos halen direct laten vallen. Gevolg:

Het beschermfolie van het scherm is er nog niet eens af. Terug naar de winkel om hem te laten repareren want zo kan en wil ik hem niet geven.

Resultaat, Apple repareert niet op de Canarische eilanden. Ik kan een via Apple refurbised iPhone krijgen met inlevering van deze voor, houdt je vast, €350 met twee maanden garantie of Worten,de verkoper, laat hem voor €60 voorzien van een vervang scherm en dan is hij niet waterdicht meer en heb ik geen Apple garantie meer.

Dus ben ik boos héél boos. Ik gebruik al jaren Apple apparatuur en heb hun service nog nooit nodig gehad maar als je die een keer nodig hebt kan je dus barsten. Ongelofelijk voorstellen een spik splinter nieuwe nog nooit gebruikte iPhone inruilen voor een opgeknapte tweedehandse en dan ook nog €350 moeten betalen. Hier heb ik maar een woord voor schoften!

3 thoughts on “31,9°C en heel boos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s