Dit gaat me een stapje te ver.

De zonneboiler van Casa Demetria is uitgerust met een verwarmingselement. Dat is nodig want ook hier hebben we s’winters wel eens dagen met weinig tot geen zon en dan wordt het water dus ook niet meer opgewarmd.

Om nu de temperatuur in de gaten te kunnen houden en indien nodig op te warmen heb ik bij AliExpress voor weinig geld een mooi temperatuurregelaartje gekocht. Vandaag wilde ik dat installeren. Nu zijn die dingen niet plug and play dus, RTFM (Read The Fucking Manuel). Nu dat viel tegen.

Nu kan ik die dingen lezen in Nederlands, Engels,Spaans en Duits. Dit gaat me echter een stapje te ver.

6 thoughts on “Dit gaat me een stapje te ver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s