Poepdag.

Vandaag heb ik de avocado’s schapenmest gegeven 18 zakken (450 kg) met schapenmest (estiercol de oveja) moest worden verdeeld over 55 bomen.

3 bakken met steeds 2,5 kg per boom.

Wat erg leuk was dat toen ik zo bezig was dat Isabel steeds kwam kijken wat ik aan het doen was. Zo kwam ik er ook nog achter dat ze avocado’s lust. Ze zat op een gegeven moment op haar gemak een gevallen avocado op te peuzelen.

Om zes uur was ik klaar met dit ‘karweitje’ en na een douche zat ik op de bank en nu kan ik niet meer overeind, mijn elleboog doet zeer, mijn rug doet zeer, mijn kop doet zeer (gestoten tegen een tak) maar het is af. Maar jonge jonge wat merk ik dat ik geen 18 meer ben ….. nu moet ik dit nog een keer doen met kalk.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Heb je ook de indruk dat je hier harder moet werken dan in het koude kikkerland? Weet je toevallig of mangobomen dezelfde voeding en hoeveelheid moeten krijgen? Hopelijk kunnen we volgende week elkaar eens ontmoeten.

    1. Tom, geen idee. Ik ben lid van een coöperatie en die vertellen me wat ik doen moet en dat doe ik dan ook. Zal vast anders zijn.
      Je bent van harte welkom heb je mijn telefoonnummer? Je kan het in ieder geval vinden op de site casademetrialapalma.com.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact