De Koningin weigert wakker te worden.

Gisteren een ‘timelaps’ gemaakt van de Koningin van de Nacht in de Cactustuin.

Een hele opstelling gemaakt met twee statieven, één voor mijn iPhone en een voor een lamp. Resultaat …….. mooi plaatje, je ziet het donker worden en de gasten in Casa Demetria die de TV aanzetten, maar de Koningin slaapt door.

Ik zit nu met de vraag, komt het door het licht van de lamp dat hij niet open gaat of was ik gewoon te vroeg? Vanavond poging twee.

In Casa Demetria zitten momenteel twee Spaanse mensen. Super vriendelijke mensen. Wij zijn gewend om onze gasten groenten te brengen uit de moestuin of een cakeje wat Anky bakt. Vandaag kwamen zij ons echter verrassen met een heerlijke tortilla en gebakken paprika. Echt heerlijk!

3 thoughts on “De Koningin weigert wakker te worden.

  • Geen lamp gebruiken ! time laps 1 foto per ? 30 min. met geladen flitser, goed belicht beeld en de bloem ‘ziet’ de flits niet eens. En daarbij draait een zonnebloem s’nachts ook niet naar de zon.

   Like

   • Ik maak de timelaps met mijn iPhone. Die begint met 1x / sec en dat loopt op naar 1x/8 sec. Aan het einde maakt de iPhone er een filmpje van met een lengte van Max 30 sec. Veel makkelijker dan met mijn camera en hartstikke scherp.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s