Wie het laatst lacht.

Ank vond dat mijn bloeddruk te hoog was. Ik slik al jaren bloeddruk pillen. Nu wij hebben zo’n stom ding waar je dat mee meet en zo nu en dan krijgt Ank het op haar heupen en moet ik het meten. Nu was hij wat aan de hoge kant en ik zei nog dat komt omdat ik te veel drop heb gegeten. Maar ik kon hoog en laag springen maar moest van haar een afspraak maken bij die dokter in het Centro de salud. Dus zo gezegd zo gedaan en vandaag was het zo ver.

De dokter vond dat we gelijk allebei maar de jaarlijkse controle moesten doen, Urine inleveren, bloed prikken en een ECG maken. Dat laatste zie je hieronder, van Ank mocht ik geen foto maken.

Wat bleek? Mijn bloeddruk was perfect (ik had geen drop meer gegeten) en Anks onder zowel als bovendruk waren te hoog. Gevolg actie, harde actie! Gelijk een pilletje onder haar tong en de komende dagen moet ze elke dag langs komen voor controle en als het niet zakt moet ook zij aan de bloeddruk pillen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s