Ik wil niemand jaloers maken maar ……

Ik kom uit bed, ik ben een early riser, en toen zag ik dit op mijn weerstation:

Gisteren waren de signalen er al maar dit maakt het toch wel een feit, 25 december 7:00 AM en 22°C. Wel leuk voor de visite.

2 thoughts on “Ik wil niemand jaloers maken maar ……

  1. Ik gaf maandagavond een sterrenkijkavond op Llano del Jable en tijdens de avond draaide de wind, klaarde het op en werd het warmer. Het is daar best hoog (1350m) en misschien zijn calima’s op grotere hoogte eerder merkbaar? Het was de helderste avond die ik dit najaar heb meegemaakt. Fijne dagen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s