Dag 6, het aantal stijgt hier (nog?) niet.

Eerst bijzonder nieuws waar ik niet echt vrolijk van werd. In Wuhan zijn er na drie maanden vanaf het begin van de uitbraak voor het eerst geen nieuwe gevallen bijgekomen.

Erg goed nieuws maar ……. het betekent wel dat als het in Europa op de zelfde manier verloopt we nog twee maanden niet van de ellende af zijn.

Het aantal Corona gevallen op La Palma stijgt niet, het blijven er vijf.

Onze gasten hadden na eerst slecht nieuws, hun vlucht voor 1 april werd geannuleerd, later toch nog goed nieuws, ze konden voor 28 maart een directe vlucht naar Stuttgard boeken. Ze waren helemaal opgelucht.

Ik kon vandaag slecht buiten werken het heeft zowat de hele dag geregend, niet veel maar steeds kleine beetjes en dat samen met een behoorlijke wind maakte het niet aanlokkelijk om naar buiten te gaan. Ik heb dus wat ‘leukers’ gedaan, ik heb mijn belasting aangifte voor dit jaar voorbereid.

Voor Ank heb ik haar bewijs van in leven zijn ingevuld. Ik weet niet of dat in Holland ook moet maar met dat formulier vragen de pensioenfondsen elk jaar om aan te tonen dat je nog leeft. Op het gemeentehuis moet je dat laten afstempelen. Maar omdat dat dat voor onbepaalde tijd gesloten is kan er dus geen stempel op gezet worden die zegt dat ze echt in leven is hebben we het maar zo opgelost.

Een foto als bijlage.

Moet kunnen in deze onzekere tijden. Kijken of het postkantoor morgen open is.

One thought on “Dag 6, het aantal stijgt hier (nog?) niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s