Dag 9, nog 15 dagen er bij in Spanje.

Vanochtend ben ik eens afgeweken van de gewoonte om sinaasappels te persen bij het zondagochtend ontbijt. We hadden nog een grote emmer vol mandarijnen van de boom die ik heb omgekapt en die heb ik maar eens uitgeperst. Ik weet nu waarom je nooit manderijnensap in de winkels ziet, sinaasappelsap is véél lekkerder.

Dat begon dus minder goed dan verwacht en vervolgens kwam dan ook nog eens het bericht dat on ‘huisarrest’ met 15 dagen werd verlengd tot 11 april. Nu ja dat had ik al wel verwacht. Het zal nog wel een (paar?) keer worden verlengd.

Na een FaceTime gesprek met onze Noorse boven buren. Begon het dan eindelijk te regenen en voor het eerst dit jaar regende het echt.

7,8mm is er gevallen en er komt nog meer vandaag en vannacht. Maar als je nu denk dat we er nu zijn, nou nee.

Morgen begin ik aan mijn volgende project…… ik ga een boek lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s