Dag 15, we zijn weer alleen.

Het aantal Corona patiënten op La Palma blijft stijgen. Ook is inmiddels de eerste dode gevallen een man van 70 jaar oud.

Wij zijn inmiddels weer alleen, onze Duitse gasten vertrokken vanochtend helemaal opgelucht naar huis met toch nog die spanning ‘hij zal toch wel gaan?’

Nu het vliegtuig is weg. Alleen moeten ze vanavond nog een ticket zien te boeken naar Berlijn. EasyJet had gisteren hun vervolg ticket geannuleerd en het was ze nog niet gelukt een andere te boeken. Ze hoopten nu in Düsseldorf een trein te kunnen pakken. Dat wordt een latertje.

Nu zijn we dus weer alleen. Weinig gedaan vandaag alleen tuinafval opgeruimd en gelezen. Ank is boodschappen gaan doen. De winkels zijn niet zo goed bevoorraad als normaal maar iedereen houdt zich wel strict aan de hygiëne voorschriften en daardoor duurt het allemaal wel veel langer dan normaal. Al die stilte, tijd en negatieve berichten over wat er allemaal in de wereld gebeurt zet je wel aan het denken. Krijgen we onze oude wereld nog terug? Of zijn die negatieve gedachten het gevolg van de 13e dag?

Morgen hebben we in ieder geval wat te doen. Van Luis van Fruta Rosan kreeg ik de vraag of ik maandag 10 zamuros (220kg) avocado’s kon leveren.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact