Dag 45, nog even wachten.

Het plan om de maatregelen tegen het Coronavirus te verlichten, zie vorige blog, is dus nog (?) niet goedgekeurd. Gisteren is dat plan wel besproken in een videoconferentie tussen de presidenten van alle autonome regio’s in Spanje en Sanchez de Minister President. Dinsdag wordt het dan in de Spaanse ministerraad behandeld. Nog effe wachten dus. Wel mogen intussen kinderen onder de 14 naar buiten om te wandelen. Ik schiet daar niets mee op die hebben we niet en Ank weigert om twee vlechtjes in haar haar te doen en als 13 jarige met me mee te gaan wandelen.

Wij vermaken ons intussen in de tuin. In heb weer een boom weggehaald. Een perenboom. Waarom? Omdat deze soort peren maar 4 cm groot werden en altijd super vol met wormen zaten. Die wormen schijn je alleen tegen te kunnen houden door er een enorm net omheen te spannen en daar heb ik niet zo’n zin in. Bovendien was het meer een soort boomstruik die ongelofelijk woekerde. Het grootste stuk bestond al uit zo’n stuk of acht stammen.

De Aronskelken bloeien intussen op de patio.

Niet alleen wakker worden is mooi maar ook de zonsondergangen zijn weer geweldig. Ik heb gemerkt dat ze veel beter zijn als ik geen time laps probeer te maken.

Ank heeft nu ook veel tijd om te schilderen. Ontwaken in Puntagorda is intussen op vernissen na af.

De zonsondergangen zijn ook mooi op het moment. Ik heb gemerkt dat als ik geen time laps maak ze een eind mooier zijn.

En even later.

Morgen weer oogsten.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Wauw, wat een prachtig schilderij weer van Ank!
    En de zonsondergang gisteravond was inderdaad om stil van te worden.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact