Dag 50, soms zit’t mee en soms zit’t tegen.

Vijftig dagen, feest? In ieder geval altijd reden voor gebak.

Ank kan lekkere taart bakken.

Toch ook een beetje feest, het is de vijftigste dag van de lock down en vandaag gaat fase 0 in. Dat betekent dat we mogen gaan wandelen. Verder zijn onze vrienden Rob en Hazel vandaag 40 jaar getrouwd. We mogen er niet naar toe maar we hebben vanochtend wel even een kadootje gebracht.

Wandelen, ja maar niet verder dan één kilometer van huis en niet langer dan een uur. Nu dit hebben we gelopen.

Bij de oude pastorie van San Mauro

Klopt, we wonen op een mooi plekje.

Op ons terras waar we altijd buiten zitten staat regelmatig een vervelend windje waardoor je er ondanks de temperatuur toch niet kan zitten. Nu had ik van het oude douchescherm twee grote, 1,5 x 0,85m, ruiten over dus ik dacht daar kan ik wel eens een windscherm van maken. Nu dat zat een beetje tegen.

Dus maar iets verzonnen om al het werk niet voor niets te laten zijn. Nu het is gelukkig toch maar een tijdelijke oplossing om te zien of het helpt.

Weet je wat nu zo leuk is aan die fase 0? We hebben 7 weken geen kip gezien en nu komt het ene stel na het ander langs wandelen. Het leven komt langzaam weer op gang.

ERRATUM, 14:00 uur: dat van dat niet langer dan een uur wandelen is niet juist. Ik weet echter zeker dat ik dat ergens gelezen heb maar ja ik zal wel oud worden, dit is de juiste instructie:

Hoe kan je dat nu verkeerd hebben begrepen, stom.
← vorige
volgende →

Reacties

  1. Marja Brummer

    Wij hebben het ook ergens gelezen Hans, van dat uur. En zijn er inmiddels eveneens achter dat het niet klopt. Maar ja, 3 uur wandelen als je maar 1 km ver weg mag, dat valt ook niet mee.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact