Dag 94, wtf daar komt hij weer.

Als een kapitein niet weet naar welke haven hij vaart is elke wind goed zei ik gisteren. Het rare verhaal van gisteren wordt echter nog vreemder. Gisterenmiddag was hij al drie maal op en neer gevaren en keerde weer om.

Effin, dat rare schip vergeten en gezellig de verjaardag van Hazel gevierd. Maar ook daar gebeurde er weer iets opmerkelijks. Gisterenmiddag was het 19ºC en om vijf uur liep de temperatuur in een minut of tien op naar 24 en om elf uur was het zelf 27ºC. Zalig hoor maar wel opvallend. Vanochtend werden we wakker van het geluid van regen en inmiddels is er al weer 5,5 mm gevallen. Maaar ….. het wordt nog raarder. Terwijl ik naar de gestaag vallende regen zat te kijken opende in VesselFinder en wat zag ik?

WTF daar komt hij weer! Héél raar, iemand suggereerde dat er misschien iemand overboord is gevallen die ze zoeken. Ik vond het in iedergeval zo gek dat ik het toch maar even bij Raul, onze dorps agent heb gemeld. Die vond het ook raar en heeft de kustwacht gebeld. Ik ben bebieuwd of ik er nog wat van hoor.

2 thoughts on “Dag 94, wtf daar komt hij weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s