Waarom La Palma en maaien.

Waarom La Palma?

Toen wij besloten naar La Palma te verhuizen kregen wij nog al eens de opmerking:” Waarom daar helemaal? Waarom niet het vaste land van Spanje? Ons antwoord was dan altijd omdat het er in de winter te koud en te slecht is en in de zomer te warm.”

In de afgelopen weken was een schoonzusje van Anky in Spanje, ze wilden er een maand blijven maar hadden erg slecht weer en eind vorige week zijn ze voortijds terug naar Holland vertrokken. Véél te slecht weer.

Een vriend rijdt momenteel al enige tijd met zijn camper op “het schiereiland”. Ook hij klaagde steen en been over het weer. Dit weekend stuurde hij me het volgende filmpje.

En hier? Ik heb gemaaid vandaag.

Maaien.

Op het laagste terras groeit het onkruid de kiet uit. Tijd om te maaien.

Twee uur, 3/4 liter benzine, 3,2 meter maaisnoer en een blauwe tepel verder ziet het er nu zo uit.

Keurig toch? Ene die blauwe tepel werd veroorzaakt door een rondvliegende steen die door de bosmaaier werd gelanceerd. Een bijzonder pijnlijke ervaring moet ik zeggen. Nu alleen de schade die ik heb veroorzaakt aan het bevloeiing systeem repareren en klaar is Hans.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact