Bol.com, kadobon gestolen?

Zo even mijn frustratie van me af schrijven. Ze zeggen wel eens dat hier in Spanje van alles verkeerd gaat maar in Holland kunnen ze er ook wat van.

Mijn oude buurman uit Almere heeft voor mij twee belastingaangiftes ingevuld. Ja, elk jaar moet ik mijn wereld inkomen opgeven en sinds dit jaar ineens met terug werkende kracht ook nog eens een aangifte doen over 2017 en 2018. Met de belastingdienst wil je geen problemen dus de hulp ingeroepen van mijn oude buurman die een administratiekantoor heeft. Wel met hem afgesproken dat hij me een factuur stuurt.

Deze week kreeg ik de tweede ‘voorlopige’ aanslag en weer was de uitkomst keurig ‘NIHIL’. Logisch ik ben immers in Spanje belastingplichtig. Omdat hij geen factuur gestuurd had besloot ik hem een Bol.com kadobon te sturen. Dus aan het werk achter de Mac. Dat bestellen lukte goed maar toen kreeg ik ook nog eens de vraag of ik, voor €1,75, een ‘luxe kado verpakking wilde. Goed doe maar. Toen naar betalen maar kreeg nergens een mogelijkheid om een dankwoord te vermelden. Omdat ik geen idee had of ik als afzender zou worden vermeld besloot ik hem een mailtje te sturen om te zeggen dat er een bedankje via Bol.com zou worden bezorgd.

Vanochtend kreeg ik van Frans een bedankje per mail en hij vertelde dat de kleine verassing een grote was toen hij de ‘luxe kadoverpakking’ opende en bleek dat er niets in zat. Hij had Bol gebeld maar die zeiden dat ze niets konden doen en dat hij maar met de afzender contact op moest nemen, vandaar zijn mail.

Ik schrok me rot ze zullen die bon toch niet achterover gedrukt hebben? Gelijk contact gezocht, nu dat kan in eerste instantie alleen via een chat. Dat was geen succes die chat computer begreep geen snars van mijn probleem. Maar na wat heen en weer gezoek vond ik toch een telefoonnummer. De juffrouw die me daarna te woord stond was er in haar eentje verantwoordelijk voor dat mijn bloeddruk door het plafond ging. Weet je wat de reden voor dat leeg doosje was?

DE KADOBONNEN EN DE VERPAKKING WORDEN GESCHEIDEN VERSTUURD.

Ik wilde dus mijn geld terug voor dat doosje maar dat kon niet, ik had het besteld en het was geleverd. Ze zei nog net niet wat zeurt u nu. Al mijn argumenten werden van tafel geveegd met allerlei rotsmoezen die steevast met de woorden “ja meneer ik begrijp u helemaal” begonnen of eindigden. Dat riep alleen maar meer ergernis op. Ik besloot dus er een officiële klacht van te maken.

Ook dat was niet eenvoudig, je moet weer eerst langs die stomme chat computer, maar uiteindelijk kon ik een mail schrijven, resultaat:

Ik kwam echter niet langs ‘ik ben geen robot’ alle reCAPCHAS ten spijt, alle fietsen, alle brand kranen, alle auto’s en alle stoplichten ingevuld ik bleef de opmerking: ”De reCAPCHA is niet ingevuld” krijgen. Dus nu maar op deze manier.

Tip voor bol: Stuur je mensen naar een andere cursus agressie bestrijding liefst die van AliExpress. Ik heb daar eens een verkeerd artikel gekregen en had na mijn klacht binnen 24 uur mijn geld terug op mijn rekening.

Zo nu voor de afwisseling nog even wat juweeltjes uit de tuin.

Inmiddels 2,6 m hoog.

Prettige feestdagen.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Jschie1

    Nou jáá zeg,,

    Je kan ook hier je klacht indienen, bijna elk groot bedrijf heeft daar een social media figuur op zitten die het zo snel mogelijk uit de publiciteit wil hebben..

    http://www.klantenkompas.nl

    En iedereen kan dan lezen wat een oenen het zijn.

  2. Heel herkenbaar de ‘klantenservice’ van Bol.com. Ik ben enkele jaren geleden ook gestopt met het aankopen van spullen daar. Dit om twee soortgelijke ervaringen met het bedrijf. Ze zullen er daar helaas niet wakker van liggen, die illusie heb ik niet. Ik troost mij met de gedachte dat ze aan mij geen cent meer verdienen en ik af en toe de lokale middenstand steun door er te kopen. Ik ben weer jaloers op het zonnetje op de foto’s…

  3. Heel herkenbaar je ervaringen met de ‘klantenservice’ van bol.com. Tegenwoordig probeer ik wanneer mogelijk ‘lokaal’ te kopen en zo de plaatselijke winkelier te steunen.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact