Volgende week werd ‘mañana’.

Maar nu is het dan eindelijk ze ver vanochtend om tien uur werden we verwacht voor de 1e vaccinatie tegen het COVID-19 virus.

De wachtkamer zat vol maar het ging best snel.

Na de vaccinatie moet je 20 minuten plaats nemen in de recover ruimte om te kijken of er allergische reacties optreden.

Ze hadden wel een poging gedaan om die ruimte wat gezelliger te maken met handdoeken over de stoelen en in het midden een doos met ook zo’n handdoek er over en met een flesje met wat wierook staafje er in die niet branden.

Een oude dame, zal wel net zo oud zijn geweest als de rest maar zo zag ze er ieder geval uit, maakte zich zorgen over de hygiëne. Ze vroeg zijn die handdoeken al vervangen want het moet wel schoon zijn. Iemand reageerde daarop met: “Mevrouw er zitten geen gele vlekken op u kunt rustig gaan zitten”.

Die wachtkamer deed me denken aan wat mijn vader vroeger eens heeft gezegd. Toen hij eens naar een bijeenkomst van ex KNIL militairen was geweest zei hij: ”Daar ga ik niet meer naar toe, er zijn daar alleen maar oude lullen”.

7 mei krijgen we de tweede prik.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact