In memoriam Teunis Oostenbrugge.

Heden morgen is onze vriend, La Palma liefhebber en mede blogger (fincadepinto.nl) en na een kort ziekbed overleden. Teunis is 53 jaar geworden.

Enige jaren geleden hebben wij Teunis en zijn man Ruud leren kennen na een E-mailtje of ze eens langs mochten komen. Ze waren fanatieke lezers van deze blog en wilden ook naar La Palma komen. Nu dat kon en ze kwamen en ook naar La Palma.

Begin juni kreeg Teunis slecht nieuws er was iets op zijn lever geconstateerd. Hij moest maar snel met een specialist contact opnemen. De zondag daarna heb ik nog een uur of drie met hem zitten praten, joh je moet niet gelijk het ergste denken, wat kan zo’n arts nu zeggen na een scan op zijn praktijk, het komt allemaal vast goed. Maar Teunis bleef maar herhalen dat het niet goed voelde. Nu een kleine maand later is hij er niet meer.

Teunis, je laat een gat achter, je was een ontzettend aardige goedlachse man, Anky en ik zullen je missen.

← vorige
volgende →

Reacties

  1. Triest op zo’n jonge leeftijd. Sterven is denk ik meer een lijden voor de achterblijvers, misschien is sterven wel iets bijzonder moois, niemand die het immers kan na vertellen….

    1. Zo wat een doordenkertje op de late avond. Het sterven was niet echt pijnloos in dit geval maar hij is nu wel van zijn leiden af en Ruud kan nog een zware tijd tegemoet zien.

  2. Geen woorden voor. We hadden elkaar maar net leren kennen en er was dadelijk een klik. Veel sterkte aan Ruud, familie en vrienden!

  3. Hoi Hans, wat heftig. Ik volgde hun blog al een poosje, niet te bevatten hoe snel dit is gegaan.
    Heb ze via de mail nog
    sterkte en beterschap gewenst.
    Had niet verwacht dat dit zou gebeuren, zoveel plannen. Het heeft niet zo mogen zijn.
    Jullie ook sterkte
    Vriendelijke groet, Colette en Fenna

  4. Hans R.

    Wat triest zo’n jonge man en hij ziet er zó vitaal uit op de foto…
    Dan word je toch weer even wakker geschut dat het de levensreis zelf is waar het om draait en niet téveel de focus op een ver doel. Ik wist voor kort niet van het bestaan van zijn blog, maar hier staat een onschatbare hoeveelheid informatie omschreven met vele foto’s. Hopende dat de historie van deze blog open blijft zodat het gedachtengoed van Teunis ons nog lang kan inspireren en verder kan leven.
    Sterkte gewenst!

  5. Angelique

    Prachtige foto van een mooi mens. Dank voor dit eerbetoon en dat jullie mijn broer Ruud bijstaan in deze moeilijke tijd.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact