Voor wie het nog niet op zijn TV heeft gezien

Vanmiddag dus naar mirador El Tieme gereden en toen was er, buiten véél mensen, niet veel te zien.

Op de TV is dat echter een ander verhaal.

Er zijn op dit moment al een achttal verschillende uitbraken ontstaan en zojuist weer één. De tranen schieten in je ogen als je de lavastroom huizen ziet verwoesten. Vooraf zei men dat het wel mee zou vallen. Ik ben benieuwd of men dat nog steeds denkt.

De Duitse gast die van het vliegveld onderweg is naar Casa Demetria scheef net:”Ik heb nog nooit zoiets verschrikkelijks gezien wat tegelijkertijd zo mooi is.”

← vorige
volgende →

Reacties

  1. John Cornelissen

    Hans en Ank, best heftig allemaal en wat een natuur geweld. De beelden die ik zie op YouTube zijn heftig en tevens mooi.
    Ik blijf het volgen.
    Sterkte daar op het prachtige eiland.

    Groetjes John

  2. Ank en Hans sterkte , wel heel erg zenuwslopend als je op het eiland zelf woont, en een mooi nieuw huis en bedrijf hebt opgebouwd we volgen je blog op de voet
    Groetjes van Christophe en Coby

    1. Wij wonen op 25 km van de plek des onheils. Maar de mensen daar hebben het slecht! Leuk dat je de blog leest. La Palma is buiten de ergste hittegolf sinds mensenheugenis, de grote brand en nu de vulkaan uitbarsting van dit jaar echt een zéér mooi eiland. Kom gerust eens kijken.

  3. Jan from Perth

    Waar ik meestal op het “like”-knopje druk, vond ik dat vandaag niet zo gepast. Ik wens alle betrokkenen sterkte toe.

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact