Een kaarsje voor mijn mede bloggers.

We hebben hier een groepje ‘Bloggers La Palma’. We hebben samen drie blogs ‘Hans en Ank op La Palma’, ‘Palmera Anne’ en ‘Finca Paraíso’. We hebben elkaar leren kennen, hebben samen gegeten en zijn samen gaan wandelen. Een gezellige groepje mensen. Nu wil ik graag een kaarsje voor mijn mede bloggers branden.

Mijn mede bloggers wonen namelijk in het gebied onder de net uitgebarsten vulkaan.

Karel en Marja in El Paraíso en Tom en Anne in Todoque. Karel en Marja zijn op dit moment op de terugweg uit Holland en Tom en Anne hebben zojuist te horen gekregen dat ze hun huis uit moeten.

Dat laatste omdat er een kaartje is verschenen met daarop de mogelijk voortgang van de lavastroom. Karel en Marja wonen hierop bij de zwarte stip en Tom en Anne bij de blauwe. De zwarte pijl geeft de huidige loop van de hoofdstroom van de lava weer.

Karel, Marja, Tom en Anne wij voelen een enorme spanning dat moet niet te vergelijk zijn met wat jullie voelen. We kunnen weinig voor jullie doen maar daarom dit kaartjes bij Peerke Donders.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact