Op de Mirador de Tajuya kijken naar het monster.

Wandelen

Gisteren hebben we over de rand van de Caldera gewandeld. 8 km met een hoogteverschil van 730 m. Leuk gewandeld geen mallemoer gezien door de laaghangende bewolking.

El monstruo.

Vanochtend moest ik met de nieuwe luiken voor Casa Demetria naar Maderas Hoyo Hondas. Het ontwerp was door hen uitstekend gemaakt. De ontwerper, deze eikel, had een foutje gemaakt en vergeten met de druiplat van het raam rekening te houden.

Nadat ik de luiken had weggebracht ben ik ik naar de vlak bij gelegen Mirador de Tajuya gereden. Vandaar heb je een uitstekend overzicht over de nog immer zéér active vulkaan.

Ik was niet de enige, er was veel pers. Je staat daar op slechts 3 km van die etter kop. Als je daar bent raak je onmiddellijk onder de indruk van wat je ziet. De bulderende vulkaan en de hele vallei die helemaal vol met lava is gelopen.

As vegen.

Toen ik thuis kwam ben ik eerst weer de as gaan opruimen die vannacht door de regen (de eerste dit seizoen) van het dak was gespoeld. Geen leuk werk. Maar …… ik klaag niet, ik heb nog een huis en ik kan er nog komen ook en dat kan niet iedereen zeggen.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact