Geconditioneerd onkruid.

We hebben een redelijk mooie week achter de rug maar vandaag regent het weer.

En dat is goed! Het regent hier al niet veel en dan alleen nog voornamelijk in de winter en vroege voorjaar. De rest van het jaar is het droog, rete droog.

Maar dat heeft ook een nadeel. Het onkruid weet dat ook. Dus als het regent moet het groeien en dat doet het dan ook. Je kan het horen groeien. Dus op plaatsen waar je water geeft, zoals in je tuin, …… tiert het onkruid welig. Wij hebben vier stukken tuin die we steeds één voor één van onkruid ontdoen. Als je met de laatste klaar bent dan kan je in de eerste weer aan de gang.

Daar zijn we dus helemaal klaar mee. Dus actie, harde actie, eerst stenen verzamelen. Wordt ook maaien een eind makkelijker.

En die in de tuin boven op onkruiddoek gooien.

Inmiddels heb ik ongeveer 1000 kg stenen in dat deel van de tuin liggen en het resultaat mag er zijn.

Mijn hele leven is mijn motto geweest:”Survival of the fittest”. In geval van problemen vroeg ik me altijd af: “Wint mijn probleem of ik?” Het antwoord daarop was simpel. Ik! Laat dat onkruid het nu nog maar eens proberen. Wil niet zeggen dat ik nog best opzie tegen de volgende stukken tuin.

Onderstaande geweldige foto wil ik jullie niet onthouden, hij stond hier deze week in de krant. Een foto van de vulkaan uitbarsting genomen vanuit de ruimte.

← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact