Interessante sites.

Op deze pagina zijn een aantal links weergegeven die interessant kunnen zijn voor geïnteresseerden en bezoekers van La Palma.

Ik kan hier onmogelijk compleet zijn qua informatie. Wil je meer weten Google “La Palma” of ga naar Youtube en zoek op La Palma.

Puntagorda.

De plaats waar wij wonen. Deze site is echter wel in het Spaans. Je vindt er o.a. de activiteiten kalender van de gemeente.

Het weer op La Palma.

Een leuke site is die van een Webcam die ons uitzicht laat zien met de actuele weergegevens. Als het temperatuur op het hele eiland wilt zien klik dan hier. Je vindt daar alles neerslag, luchtdruk, windsnelheden enz.

Wil je weten wat het weer is op dit moment op op onze finca zoals gemeten door mijn persoonlijke weerstation dan moet je hier klikken.

Wandelen op La Palma.

Wandelen is waar ons eiland bij uitstek geschikt voor is en waar de meeste toeristen ok voor komen Klik hier voor een site die daar meer over verteld.

Bezoek een observatorium.

Erg interessant is het bezoek aan een observatorium. Om dit te kunnen doen moet je, ruim van te voren, een via internet kaartje kopen. dat kan op de site van het IAC: Instituto de Astrofísica de Canarias.

Huren van ons vakantiehuis Casa Demetria.

fullsizeoutput_1876

Casa Demetria kan worden gehuurd, dat kan via Booking.com, Tripadvisor of direct op de site Casa Demetria La Palma. Voor meer informatie, neem contact met ons op via deze site  of zendt een E-mail naar: casademetriapuntagorda@gmail.com.