Het resultaat van bouwweek 1

Er is een gat gegraven voor de fundamenten, dit is nodig om bij stevige grond te komen. 

Foto 3105.1


Foto 2. Er is een taluud gemaakt zodat de graafmachine bij het werk kan komen en na wat heen en weer geschuif is de plaats van de fundamenten d.m.v. draden aangegeven. Hieronder komt dat fundament van grote rotsblokken. 

3105.2

Foto 3.  Al die uitgegraven aarde is naar twee terrassen lager geschoven en daar is ook een begin is gemaakt voor de ceptic tank (poso negro). Dit is nog een beetje een probleem, met al die aarde worden de bomen zowat begraven. 

3105.3

 

3105.4

    

One thought on “Het resultaat van bouwweek 1

  1. Hola y buenas dias! Met verbazing maar met zeer veel interesse worden jullie nog steeds “gestalkt”!! Wensen jullie sterkte met die Spaanse meneren die het steeds beter schijnen te weten……maar vooral succes en weer een mooie week vol bedrijvigheid! Groetjes van ons!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s