Bouwweek 9

Hier de wekelijkse vier foto status.  De voornaamste activiteiten deze week waren het leggen van de waterleiding de riolering en buizen voor de electriciteit. Verder is er aan de muren tussen de nieuw- en de bestaande bouw gewerkt. 

2607 Foto 1

  

2607 Foto 2

  

2607 Foto 3

  

2607 Foto 4

  
Zwart zijn de buizen voor de elctra en groen de waterleidingen. 
 

2 thoughts on “Bouwweek 9

  1. Ziet er allemaal mooi uit. Ik vrees toch echt dat ik heel graag een keer wil komen kijken! Ik denk wel dat jullie jaloers zijn op het weer hier. 14 graden en regen!! Geen sproeisystemen nodig en geen mieren! Twee weken geleden wel genoten van kakkerlakken, telt dat ook mee? Zitten die daar trouwens ook? Zal wel, brrrrrrrr. Groetjes!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s