Bouwweek 17

Het was een roerig weekje. Zoals al gemeld met Fernando aan het terrasdak begonnen, de kat weggelopen en weer terug en hoopjes discussie op het werk mbt kennis/kunde van de aannemer maar dak twee zit er, op de afwerkingen op de hoeken na, op en de beide daken zouden klaar zijn geweest als het vrijdag niet zo’n slecht weer was geweest.

Op donderdag na een gesprek met de jongens op het werk een gesprek gehad met de aannemer. De jongens vertelden me dat ze dachten dat het huis eind december begin januari wel klaar zou zijn…….. Resultaat is nu dat hij extra inspanningen heeft beloofd om er voor te zorgen dat begin december wel wordt gehaald. De nieuwe planning die hij me beloofde heeft hij echter nog niet gestuurd. 

Vrijdag is er dus niet gewerkt en de heren zijn naar huis gegaan omdat de aannemer had verzuimd er voor te zorgen dat de materialen, die nodig zijn om binnen te werken, aanwezig waren. Een goed begin van die extra inspanningen.  

1909 Foto 1, de schoorsteen tussen de twee daken wordt nog een traditionele schoorsteen.
1909 Foto 2
1909 Foto 3
1909 Foto 4
← vorige
volgende →

Reacties

Reactie verzenden

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

AANMELDEN

Wilt u ons volgen?
Schrijft u zich dan hier in.

VERTALEN

CATEGORIEN

ARCHIEF

Casa Demetria

Camino del Calvario 19a
38789 Puntagorda
La Palma
España

Contact