Bouwweek 17

Het was een roerig weekje. Zoals al gemeld met Fernando aan het terrasdak begonnen, de kat weggelopen en weer terug en hoopjes discussie op het werk mbt kennis/kunde van de aannemer maar dak twee zit er, op de afwerkingen op de hoeken na, op en de beide daken zouden klaar zijn geweest als het vrijdag niet zo’n slecht weer was geweest.

Op donderdag na een gesprek met de jongens op het werk een gesprek gehad met de aannemer. De jongens vertelden me dat ze dachten dat het huis eind december begin januari wel klaar zou zijn…….. Resultaat is nu dat hij extra inspanningen heeft beloofd om er voor te zorgen dat begin december wel wordt gehaald. De nieuwe planning die hij me beloofde heeft hij echter nog niet gestuurd. 

Vrijdag is er dus niet gewerkt en de heren zijn naar huis gegaan omdat de aannemer had verzuimd er voor te zorgen dat de materialen, die nodig zijn om binnen te werken, aanwezig waren. Een goed begin van die extra inspanningen.  

1909 Foto 1, de schoorsteen tussen de twee daken wordt nog een traditionele schoorsteen.

  

1909 Foto 2

 

1909 Foto 3

 

1909 Foto 4

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s