Bouwweek 18. 

Er is een hoop gebeurd deze week maar eerst een terugblik, dit was de situatie precies 4 maanden geleden te weten 27 mei 

2705 Foto 1

 

En hier zijn we nu op 27 september: 

2709 Foto 1

  

2709 Foto 2

  

2709 Foto 3

 De drie eerste foto’s heb ik gisteren genomen toen er een vette wolk over het land heen hing. Foto 4 was niet mogelijk want daarop zou niets te zien zijn geweest. Die heb ik dus vandaag, met een heerlijk zonnetje, genomen.  

2709 Foto 4

 De daken zijn bijna klaar, alleen de witteafwerkrand ontbreekt nog gedeeltelijk. Door de gestorte vloeren begint het binnen ook echt op een huis te lijken. De planning is nu dat volgende week de buitenmuren worden gestuct en de week daarop worden de ramen en deuren in de nieuwbouw geplaatst. Daarna kan het gereedschap naar de nieuwbouw worden verplaatst (en achter slot worden bewaard) en kan aan de opknapbeurt voor het gastenverblijf worden begonnen. 

One thought on “Bouwweek 18. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s