Een bijzondere dag. 

Een dag vol hoogte en diepte punten. Het begon vanochtend al vroeg. Het vrachtwagentje van Fernando was stuk, een grote plas olie met water er onder. In de garage bleek dat zijn waterpomp lekte en de turbo ook maar dan olie. Gevolge eerst alle hout uit de carport van Fernado naar de finca gebracht, op de eerste rit ging het al mis.  

Je gaat tcoch geen foto maken hé.

 Dit opgelost en eerst even een bak koffie voor de schrik ( het was een behoorlijke herrie toen het gebeurde). Bij de tweede maal laden van de auto viel Fernando en deed zich behoorlijk zeer.  Na de derde rit was het 10:30 en dus koffietijd. Toen we bij het werk van Fernando’s vrouw aankwamen weer een enorme herrie. Nu bleek dat we een van de spanbanden waren vergeten en niet goed hadden opgeborgen. Hij zat nog vast aan de bak, was op straat gevallen en een van de achterwielen reed er over. Een hoogtpunt was weer dat inmiddels Atlantic Glass was aangekomen met alle ontbrekende ramen. Daarna ging het echter weer mis, Fernado had zijn cirkelzaag niet goed vastgezet en plotseling sloeg de hele zaag, al draaiend, om.  

moet je voorstellen dat de ze met 8000 toerendn draaiende zaag ineens 90° omklapt.

 Gevolg, Fernando stond te beven als een rietje en we konden de balk die net klaar was opnieuw maken. Maar al met al schoten we toch lekker op.  

   
De klap op de vuurpeil was toch wel de zonsondergang deze avond. We waren vanavond uitgenodigd bij Els ter gelegenheid van San Martin om kastanjes (de gewoonte hier) te komen eten. Toen ging de zon onder en niet eens spectaculair. Even later gebeurde ineens, van het enen moment op het andere, dit: 

Hazel en Ank

 Dit is niet gefotoshopped het was echt zo. Je werd hier helemaal stil van SPECTACULAIR!!

One thought on “Een bijzondere dag. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s